Wie ben ik

Ik ben Astrid Koemans: coach, trainer, schrijver, filosoof en romanticus. Waarschijnlijk 'ben ik' nog veel meer daar iedereen zéker meer dan 10 talenten heeft. Eigenlijk houd ik er niet van te zeggen 'ik ben' want dat voelt alsof ik ontken van wat ik allemaal nog meer zou kunnen zijn en ik wil graag gewoon "zijn".

AsKo Coaching

Na een aantal jaren diverse functies in het bedrijfsleven besefte ik dat mensen ontmoeten, luisteren naar elkaar en elkaar helpen de kern was van mijn leven. Daar haalde ik energie uit. Ik behaalde mijn NLP Coachdiploma en sloot aan bij het interne Coachnetwerk van de Rabobank (2010). Na het succesvol afronden van de studie Arbeids- en Organisatiepsychologie groeide ik naar de rol van HR Business Partner.  Ondertussen startte ik in 2015 mijn eigen bedrijf op: As(trid) Ko(emans) Coaching (die naam was snel gevonden).

Mijn visie

 (Bijna) niemand kan het alleen in deze wereld. Los van het feit dat we elkaar nodig hebben is het vaak ook makkelijker en leuker samen, zo ook ontwikkeling/verandering. Ontwikkeling/verandering begint bij zelfkennis en zelfbewustzijn. Hoe beter je weet wie je bent des te beter ben je in staat je eigen koers te (gaan) varen en keuzes te maken die bij je passen.